Saving Memoir

No more update after 1 December 2011 | moved to maktubat.wordpress.com

Orang Putih Cakap Melayu

american speak malay…???

bagus jgak eh video ni, setahun tinggal kat malaysia pun dah lancar cakap melayu. Very good klu nak compare dengan engineer tmpat aku tu, dah bertahun2 kerja kat malaysia, tapi yang dia tahu cakap…

apa? kenapa? ..only that 2 words, besides he just learn “tak de apa2” ..lols

btw, post ni bukan nak kutuk briton tmpat aku tu. Tapi ni american punya orang..

dan ini bukan pertama kali berlaku, malah yang lebih hebat & dahsyat….

enjoy !

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: